Regnum online magazin

Regnum online magazin

firka

assasins (1) batman (1) call (1) creed (1) duty (1) ereklyéi (1) és (1) film (1) halál (1) harry (2) játék (1) játékok (1) magazin (1) mario (1) minecraft (2) of (1) online (1) pac man (1) potter (2) regnum (4) regnumomagazin (1) secret (1) world (1)

Harry Potter és a Halál ereklyéi: 2. rész játék és a film

2011.08.22. 16:56 :: Cone

Harry Potter és a Halál ereklyéi: 2. rész nagyon jól sikerült.

A Film :A készítők kitettek magáért már csak azért is mert nagyon sok kritikát hallottak az előző két filmről. A filmet nem rég adták ki július 15.-én 3D-ben a filmről ha még nem nézeted meg nem mondok spoilereket. A lényeg az hogy háború dúl a varázs világban és Harry ,Ron Hermione el akarják pusztítani a Voldemort lélek darabjait de még előbb meg kell ezeket keresni. A szereplők nagyon sokat változtak előnyükre. A film vége előtt van egy csattanó ami biztos megfogja változtatni érzésünket egy szereplővel  kapcsolatban. Nagyon jó nézzétek meg ti is.
A Játék :Nagyon jó nekem tetszik.A kamera állás olyan mint a Maffia 2 .6 varázslat közül lehet válogatni és a fejlesztők megajándékoztak egy védő varázslattal ami olyan mint egy pajzs.A grafika jó,a játék akció dús.A játékban 7 varázslóval mehetünk :Harry Ron Harmione Neville luna és még sok mindenkivel.Az átvezetők gyönyörűek és a hangal is meg vagyok elégedve az még tetőzi az élvezetet hogy a lehet egyik menedékből a másikba hopponálni.

Szólj hozzá!

Címkék: játék film és regnum

A bejegyzés trackback címe:

https://regnumonlinemagzin.blog.hu/api/trackback/id/tr273171458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása