Regnum online magazin

Regnum online magazin

firka

assasins (1) batman (1) call (1) creed (1) duty (1) ereklyéi (1) és (1) film (1) halál (1) harry (2) játék (1) játékok (1) magazin (1) mario (1) minecraft (2) of (1) online (1) pac man (1) potter (2) regnum (4) regnumomagazin (1) secret (1) world (1)

Minecraft

2011.08.23. 20:25 :: Cone

 

 

 

 

 

 

 

 

Markus Persson tudja!Markus becenevén Notch egyedül fejlesztette,készítette el a Minecraft nevű világhírű játékot.2009. május 17.-én adták ki és azóta folyamatosan bővül nem rég adták ki a Beta 1.7.3 -t.A játékban minden köckából áll fa,homok,kő...A játék lényege hogy bányászni kell érceket,házat építeni,fát vágni...Akiket creatív elmével áldott meg az isten annak ez a játék ajánlott, készíthetsz szobrokat, felhőkarcolókat és minél nagyobb éppületeket.

Szólj hozzá!

Címkék: minecraft

A bejegyzés trackback címe:

https://regnumonlinemagzin.blog.hu/api/trackback/id/tr803174343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása